Over ons

Onze doelstelling 

Bestuurders opleiden tot veilige, sociale en milieuvriendelijke weggebruikers.

Kwaliteit, klantvriendelijkheid en klantentevredenheid staan bij de Ardooise Autorijschool voorop.

Onze lesgevers in Ardooise

Bij iedere categorie voorzien we een bekwame instucteur die een krak is in deze opleiding en die alle nodige attesten en bijscholingen bezit.

Cat A: Vacature.

Cat B: Hierin zal u de begeleiding krijgen van Gunther Verslype, Nico Bracke of Frans Crombez. Deze toppers zullen u de kunst van het autorijden aanleren. Uiteraard gaan wij na welke instructeur het best bij u past zodat u comfortabel de praktijklessen kan volgen.

Cat BE: Hier krijgt u les van Gunther Verslype of Frans Crombez. Beide ervaren instructeurs zullen u de kneepjes van het rijden met aanhangwagen aanleren.

Cat C , CE en G: In deze categorieën zwaar vervoer zal uw lesgever Gunther Verslype zijn.

Indien er verdere vragen zijn over onze lesgevers of u heeft een voorkeur van instructeur, dan mag dit steeds gemeld worden bij de inschrijving.

Onze lesgevers in Zelzate

Cat B: In ons kantoor in Zelzate geeft onze directeur Erik Bogaert voltijds les.

Onze methode

De opleidingen van onze rijschool focussen niet enkel op de rijtechnische beheersing van het voertuig. We besteden evenveel aandacht aan een doorgedreven verkeersinzicht, risico-inschatting én de juiste verkeersattitude van de leerling-bestuurder. Op die manier passen we de principes van een correct actief stappenplan toe in het leerproces.

In opeenvolgende modules, gebaseerd op de ‘leerdoelen in de rijopleiding’, worden  competenties van leerling-bestuurders stap voor stap opgebouwd. Dit maakt de lessen bij de Ardooise Autorijschool boeiend, uitdagend en héél intensief.

Waarom kiezen voor de Ardooise Autorijschool?

  • Je leert rijden met topmateriaal en gedreven coaches.
  • Onze lesgevers zijn gemotiveerde professionals die zich voortdurend bijscholen.
  • Voor elke klant proberen wij een persoonlijke lesgever te voorzien– deze personal coach begeleidt u doorheen uw leerproces.
  • Een kwalitatieve opleiding die de directe weg is voor de beste slaagkansen.
  • Wisselwerking met de ouders : wij nodigen begeleiders uit om GRATIS een les mee te volgen. Zo ervaren zij het niveau van de leerling bestuurder.
  • Constante evaluatie en feedback met onze leerlingen en eventueel met de begeleider(s).
  • Een rijopleiding die beantwoordt aan de hedendaagse en toekomstige normen op zowel economisch, ecologische als verkeersveilig vlak.
  • Subsidies mogelijk via de KMO-portefeuille alsook mogelijkheid van andere sectorgebonden tussenkomsten.