Over ons

“In de ruïnes van het verleden liggen de parels van morgen….”

Na in 1966 te zijn opgericht, zou het nog tot begin 2019 duren vooraleer de Ardooise Autorijschool – binnen een totaal nieuwe, jonge, toekomstgerichte organisatie onder leiding van Theo Moernaut als directeur met een duidelijke missie en visie – zou floreren en zich ontplooien tot een professionele autorijschool.

Onze doelstelling 

Bestuurders opleiden tot veilige, sociale en milieuvriendelijke weggebruikers.

Kwaliteit, klantvriendelijkheid en klantentevredenheid staan bij de Ardooise Autorijschool voorop.

Onze methode

De opleidingen van onze rijschool focussen niet enkel op de rijtechnische beheersing van het voertuig. We besteden evenveel aandacht aan een doorgedreven verkeersinzicht, risico-inschatting én de juiste verkeersattitude van de leerling-bestuurder. Op die manier passen we de principes van een correct actief stappenplan toe in het leerproces.

In opeenvolgende modules, gebaseerd op de ‘leerdoelen in de rijopleiding’, worden  competenties van leerling-bestuurders stap voor stap opgebouwd. Dit maakt de lessen bij de Ardooise Autorijschool boeiend, uitdagend en héél intensief.

Waarom kiezen voor de Ardooise Autorijschool?

  • Je leert rijden met topmateriaal en gedreven coaches.
  • Onze lesgevers zijn gemotiveerde professionals die zich voortdurend bijscholen.
  • Voor elke klant proberen wij een persoonlijke lesgever te voorzien– deze personal coach begeleidt u doorheen uw leerproces.
  • Een kwalitatieve opleiding die de directe weg is voor de beste slaagkansen.
  • Wisselwerking met de ouders : wij nodigen begeleiders uit om GRATIS een les mee te volgen. Zo ervaren zij het niveau van de leerling bestuurder.
  • Constante evaluatie en feedback met onze leerlingen en eventueel met de begeleider(s).
  • Een rijopleiding die beantwoordt aan de hedendaagse en toekomstige normen op zowel economisch, ecologische als verkeersveilig vlak.
  • Subsidies mogelijk via kmo-portefeuille alsook mogelijkheid van andere sector gebonden tussenkomsten.